Mic dejun
L-V 7:00 - 10:00 S-D 8:00 - 10:30
Cina
Servire intre 18:00 - 21:30

Doresti sa marchezi un moment important cu un eveniment pe masura? Doresti sa-ti organizezi ? intr-un mediu intim si prietenos? Doresti sa marchezi o reusita a firmei cu o ? Ai de organizat un cu angajatii tai? Doresti sa marchezi noului membru al familiei tale intr-un cadru perfect? Ai ajuns unde trebuie! La DBH Bucharest Hotel gasesti servicii profesionale, atentie la detalii si preturi pe masura. Nu ezita sa ceri acum oferta noastra pentru a beneficia de un eveniment de vis. Atmosfera creata in cadrul DBH Bucharest Hotel este perfecta pentru nunti. Noi suntem cei in masura sa iti ofere serviciile selecte dorite pentru unul dintre cele mai importante momente pe care le vei trai. Îti punem la dispozitie un meniu special ales si pregatit de unii dintre cei mai experimentati bucatari din domeniu. Atentia noastra la detaliile nuntii tale va sedimenta acest moment in memoria invitatilor pentru totdeauna. DBH Bucharest Hotel iti ofera cadrul perfect pentru . Salonul nostru poate fi amenajat in functie de cerintele tale: Teatru: 90 locuri, U Shape: 40 locuri, Bordroom: 60 locuri, Cabaret: 40 Banquet: 90 locuri. Hotelul nostru dispune de un spatiu de 90 de locuri pentru organizarea evenimentelor de toate tipurile. Organizat pe un etaj, dispune de terasa si este . Invitatii tai vor memora acest moment pentru eternitate. Îti punem la dispozitie meniuri variate, special decorate pentru cei mici cu personajele iubite de ei. Muzica pusa la dispozitie de noi este pe toate gusturile si ii va satisface pana si pe cei mai selectivi oaspeti.


Evenimente


Nu excelam doar la cazare, ci si la organizarea de evenimente de orice natura


 • Steak & Strawberries

  O nunta de vis in salonul GOLD (Capacitate: 90 pers).


  Serviciile de calitate si ambientul calduros oferit de DBH Bucharest Hotel va transforma nunta ta intr-un eveniment ce va ramane intiparit in memoria oaspetilor tai ca fiind un moment plin de bucurie, fericire si emotie.

  Îti punem la dispozitie aranjamente si servicii pana la cel mai mic detaliu. Atentia asupra lucrurilor marunte si asupra invitatilor este deviza sub care DBH Bucharest Hotel isi organizeaza evenimentele.

  Îti punem la dispozitie toate tipurile de muzica, de la Dj profesionist, la formatii de muzica traditionala, lautareasca, si multe altele.

  Mancarurile preparate special pentru cei mici, decorate sub forma personajelor atat de mult iubite de acestia ii vor face sa retraiasca peste ani cu bucurie momentul in amintirea lui.

  Pentru o oferta completa pentru nunta ta, te rugam sa ne contactezi direct prin intermediul adresei de e-mail, a numarului de telefon sau a formularului de contact.

  Hotelul nostru este localizat central, cu acces usor de la aeroport sau gara, in apropierea centrelor importante culturale sau de afaceri ale Capitalei. Pentru mai multe detalii sau informatii, nu ezita sa ne contactezi.

  › Inchide
 • Steak & Strawberries

  Cadrul ideal pentru o intalnire de business


  DBH Bucharest Hotel este cadrul ideal pentru organizarea de meeting-uri. Saloanele noastre dispun de urmatoarele facilitati:

  Detalii sala:

  • Videoproiector
  • Bufet in sala
  • Internet Wi-Fi
  • Coffee Break
  • Flipchart
  • Servicii de secretariat
  • Climatizare
  • Ecrane LCD

  Moduri de organizare:

  • Teatru: 50 locuri
  • U Shape: 34 locuri
  • Cabaret: 90 locuri

  Hotelul nostru este localizat central, cu acces usor de la aeroport sau gara, in apropierea centrelor importante culturale sau de afaceri ale Capitalei. Pentru mai multe detalii sau informatii, nu ezita sa ne contactezi.

  › Inchide


Private dining


Mancaruri fine, gusturi selecte, rafinament si eleganta...


 • Bucatarul va sta la dispozitie pe tot parcursul zilei

  Cu o varietate de arome speciale selectate pentru a satisface pana si cele mai exigente gusturi, bucatarul Hotelului DBH Bucharest va sta la dispozitie pentru a va satisface deliciile culinare. Pentru mai multe detalii si rezervari, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon de mai jos, sau prin intermediul adresei de e-mail.