Beneficiaza acum de o oferta speciala pentru cazarea pe o perioada de minim 2 saptamani intr-una din cele 3 tipuri de camere moderne si calduroase ale hotelului DBH Bucharest Hotel.

Pozitionat intr-una din cele mai centrale zone ale Bucurestiului, pe strada Barbu Vacarescu, DBH Bucharest Hotel reprezinta locatia ideala pentru o cazare pe termen lung la cele mai inalte standarde.

Ce reprezinta cazarea pe termen lung? O sedere placuta intr-una din camerele de 4 stele ale hotelului nostru, pozitionat central in Bucuresti, zona Barbu Vacarescu. Beneficiati de conditii de cazare de cel mai inalt nivel, totodata facandu-ne placerea de a fi oaspetele nostru pentru o perioada mai lunga de timp.

Fiecare camera beneficiaza de urmatoarele facilitati:

  • WI-FI Gratuit
  • Toaleta Proprie
  • Televizor LED
  • Climatizare
  • Minibar
  • Seif
  • Saltele ergonomice cu memorie
  • Pilota si perne din puf de gasca
  • Curatarea camerei se realizeaza cu dispozitive pe baza de abur, astfel incat suprafetele raman dezinfectate

De ce sa alegeti cazare pe termen lung la DBH Bucharest Hotel

Exista anumite momente in care aveti nevoie de un sejur prelungit in Bucuresti, intr-o anumita locatie, aspect survenit in urma unor afaceri in mediul profesional sau pur si simplu o vizita ampla a rudelor apropiate. De cele mai multe ori, devine esential sa optati pentru un hotel care va pune la dispozitie o gama completa de facilitati si servicii profesionale, dar si un mediu ambiental care sa va binedispuna pentru intreaga perioada petrecuta in acel cadru.

Pozitionarea centrala reprezinta principalul avantaj pe care vi-l pune la dispozitie DBH Bucharest Hotel din Bucuresti, deoarece in acest fel aveti acces rapid catre majoritatea obiectivelor turistice de importanta nationala. Pe parcursul acestui sejur prelungit veti avea momente sporadice de respiro, iar valorificarea prompta a acestor ore libere va ofera multiple satisfactii sociale.

Design-ul promovat de aceasta locatie exclusivista din centrul Bucurestiului detine o nota accentuata de personalizare, fiecare camera fiind definita de un decor individualizat, cu elemente de mobilier tematice si o gama policroma nisata. Spre exemplu, daca preferintele estetice personale tind spre nuantele pale si pastelate, precum vernil, blue, rose sau mauve, devine esential sa va cazati intr-o astfel de incapere, tocmai prin prisma faptului ca va imbunatati starea spirituala traita in momentul respectiv.

Bineinteles ca ofertele sunt particularizate in functie de numarul de zile pentru care optati, acesta fiind principalul aspect care configureaza desfasurarea planului tarifar. Reducerile sunt semnificative si acopera in egala masura costurile implicate de facilitatile de intretinere cotidiene, precum curatenia periodica, accesul la spalatorie, serviciile de internet si parcarea auto. Hotelul de patru stele DBH Bucharest Hotel inglobeaza optiunea perfecta pentru cazarea pe termen lung, oferind clientilor cele mai bune conditii si facilitati deosebit de calitative.

Respectam cu strictete nevoile si dorintele clientilor nostri, acesta fiind motivul primar pentru care am decis configurarea unor pachete axate exclusiv pe oferte de cazare pe termen lung. Fiind situat in centrul social si cultural al capitalei, hotelul permite transportul facil intre majoritatea punctelor de interes. Daca sunteti o persoana activa in mediul profesional, cu siguranta calatoriti des pe plaiurile autohtone, capitala fiind o destinatie economica de top.

Cazare chiar in centrul Capitalei

Gama diversificata de optiuni de cazare Bucuresti va poate ingreuna decizia finala, motiv pentru care este esential sa identificati un cadru ce va pune la dispozitie amalgamul de factori importanti pentru bunastarea dumneavoastra generala. Personalul amabil, orientat extrinsec spre preferintele clientilor cazati, este compus dintr-o echipa activa, prodinamica, discreta si experimentata, fiecare angajat fiind specializat in domeniul lui de activitate.

Planul culinar este foarte important in mediul cotidian, hotelul DBH Bucharest Hotel avand propriul restaurant cu specific mediteranean. Aceasta este o locatie ideala pentru serile in care doriti sa va relaxati dupa o zi aglomerata din mediul profesional, situata chiar in centrul Municipiului Bucuresti. Degustarea preparatelor gastronomice devine un deliciu zilnic, prin prisma performantelor culinare atinse de echipa de bucatari. În completarea experientei culinare, restaurantul vine in intampinarea clientilor cu un decor inedit, presarat cu detalii ornamentale de inspiratie marina, oferind preturi deosebit de accesibile pentru turistii cazati la hotelul nostru pentru o perioada indelungata de timp.

Calificativul de patru stele detinut de DBH Bucharest Hotel Bucuresti este un motiv in plus ce va recomanda aceasta locatie centrala inedita, ansamblul de 17 camere sofisticate fiind un perimetru vast in care veti identifica precis o incapere reprezentativa pentru viziunea estetica personala. Salile adiacente destinate conferintelor profesionale sau evenimentelor festive organizate inglobeaza o maniera eficienta prin intermediul carora ne asiguram de complexitatea si integralitatea serviciilor oferite. În acest fel, cazarea pe termen lung poate deveni o solutie fiabila pentru persoanele care petrec mai mult timp intr-un anumit oras, acestea avand nevoie de un mediu complet, care sa respecte cele mai inalte standarde calitative.